Hlasování "PER ROLAM 2021"

12.04.2021 17:14

Hlasování „PER ROLAM 2021“

 

Vážení družstevníci,

 

vzhledem k nejisté situaci s vývojem uvolňování spojené s COVID19 a mým končícím mandátem v představenstvu družstva, musím opět využít možnosti hlasování „PER ROLLAM“. Můj mandát končí 10. 6. 2021 a do té doby musí být zvolen člen představenstva a zapsán v obchodním rejstříku, tak aby nebyl ohrožen chod našeho družstva. Věřím, že letos naposledy se naše členská schůze uskuteční tímto způsobem a příští rok se všichni sejdeme jako obvykle.

 

Pokud by se mezi Vámi našel někdo, kdo by měl zájem o funkci v představenstvu družstva, aby se nahlásili na mail: bdslunecni@hotmail.cz.

 

Dne 19. 4. 2021 budeme distribuovat každému členovi družstva „DOKUMENTY“, pro řádné hlasování.

 

Tak jako loni budou dokumenty distribuovány následovně:

a/ Všem členům družstva, na něž máme emailové spojení, je rozešleme mailem.

b/ Všichni členové družstva obdrží do svých poštovních schránek bytu obálku s označením „Pro člena družstva“, tudíž pokud bude někdo, komu nepřijde mail, vyžádejte si obálku u podnájemníků.

c/ Jeden soubor bude vyvěšen na domovní nástěnce.

d/ Všechny dokumenty budou vyvěšeny na webu www.bdslunecni.hotmail.cz k možnému tisku.

 

Do 3. 5. 2021 včetně budete mít všichni prostor vhazovat podepsané usnesení v tištěné formě do schránky družstva v domech, nebo jej zasílat poštou na adresu: Bytové družstvo Sluneční, Sluneční 803, Jesenice, 252 42. Prosíme obyčejně.

Scan mailem se pro hlasování nepočítá!!! Platný je pouze s platným digitálním podpisem.

 

 

Do 10. 5. 2021 vyhodnotíme Vaše stanoviska k usnesením a vypracujeme „sdělení výsledku hlasování“, který budeme distribuovat mailem, na nástěnkách a na webu.

 

 

Vzhledem k tomu, že je nutné do 10. června podat návrh hlasování o novém/stávajícím členu představenstva, věnujte prosím maximální pozornost instrukcím a prosím HLASUJTE! Kdo nebude hlasovat, vyjadřuje tím svůj NESOUHLAS.

 

 

Šárka Zámečníková                                 

předseda představenstva

BD Sluneční, Jesenice                                                            Zveřejněno 12. dubna 2021

 

Zpět

Vyhledávání

© 2009 Všechna práva vyhrazena.